Tietoa meistä


Yrityksen historia

Vuonna 1986 ryhmä autoalan ammattilaisia tunsi tarvetta ruosteenestoalan uudistuksiin. He perustivat yrityksen, jonka tavoitteena on laadukas asiakaspalvelu, loistavat tuotteet ja terveellisempi työympäristö.

He valitsivat yritysrakenteeksi Itsenäinen jälleenmyyjä-mallin, joka salli kanadalaisten pienyrittäjien omistaa oman Krown-liikkeen ja vaikuttaa tasapuolisesti yrityksen kehittämiseen. Näin syntyi Krown.

Suomessa Krownin aloitti toimintansa vuonna 2015.
 

Tavoite

Vähentää autonomistajien huoltokustannuksia ja suojata sijoituksia tehden autoista kestävämmät ja siistimmät. Yli 25 toimintavuoden aikana Krown on vähentänyt käyttäjien huoltokustannuksia, saaden ajoneuvot kestämään pidempään korroosiosuojauksen ansiosta.
 

Tuotteistamme

KROWN tuottaa huipputason korroosionestoaineita ja autonhoitotuotteita, joita pidetään laajalti alansa parhaina. Tuotteita käytetään erilaisiin ajoneuvoihin teollisuudesta kauppaan. Krown on kotoisin Kanadasta, jossa se tunnetaan erityisesti korroosionestokeskuksistaan. Innovatiivisten ja tehokkaiden korroosionestoaineiden kehittäminen ja tuottaminen jatkuu edelleen.

KROWN – SUOJAA, YLLÄPITÄÄ, SÄÄSTÄÄ