Om KrownHISTORIA

År 1986 samlades en liten grupp experter för att ändra rostskyddsbranschen genom att skapa ett företag baserat på kundservice, den bästa produkten och en bättre arbetsmiljö för varje butiksägare. Detta företag skulle drivas under en unik företagsstruktur som kallas för kooperativ återförsäljare som skulle tillåta kanadensiska småföretagare att äga ett Krown företag och ha lika mycket att säga till om i detta företag. Företaget blev känt som Krown.
 
Krowns rostskydds service har sparat på våra kunders pengar genom att göra så att fordonen håller längre och minskat reparationskostnaderna i över 25 år.
 

PRODUKTER
 
Krown erbjuder ca 45 olika produkter: rostskyddsmedel “T-40″, “Salt Eliminator”, rengöringsprodukter för industriellt och hemma bruk.


KROWN I EUROPA

År 2010 grundades Krown EU Ltd. och är en exklusiv distributör i Europa och i Ryssland. KROWNS innovativa underhålls program och produkter tillsammans med lojala kunder och årliga process behandlingar har bevisat att Krown Rost kontroll är ett framgångsrikt, stabilt och lönsamt företag under de senaste 25 åren, som erbjuder olika samararbetsmöjligheter:

    - KROWN produktlinje, distribution
    - KROWN process central öppning
    - regionala KROWN återförsäljares rättigheter