Prosessi

  Vaihe #1

Krown ammattilainen käsittelee jousituksen tuennat ja lokasuojan sisäpinnat. Pyöräkotelot käsitellään kokonaisuudessaan.

 

 

  Vaihe #2

Auton pohjan ja kynnyskoteloiden täydellinen käsittely saadaan aikaiseksi erikoisvälineitä hyödyntämällä, huomioiden erityisesti suljetut alueet ja polttoainesäiliön ympäristö.

 

 

  Vaihe #3

Auton koriosat suojataan korroosiolta. Käsittely kattaa konepellin, takaluukun, ovet, lokasuojien sisäpinnat, kantavat rakenteet ja palkit sekä alustan.

 

 

  Vaihe #4

Krownin T40 ruiskutetaan moottoritilaan ja sähköjärjestelmään, akkukaapeleihin sekä korin metalliosille. Koska T40 on loistava eristeaine, sen ruiskuttaminen sähköosiin on vaaratonta ja takaa täydellisen suojan kosteudelta.

HUOM! Krown T-40 on sähköä eristävä – kestäen 15 kV AC jännitteen johtamatta sähköä, ja voidaan levittää sähkökomponentteihin, johtoihin ja virtapiireille estämään korroosiota.

 

 

  Vaihe #5

Takavalot voidaan tarvittaessa irrottaa jotta on mahdollista päästä käsittelemään takapaneelit. Tämä varmistaa, että auto on asianmukaisesti suojattu korroosiolta.

 

 

  Vaihe #6

Käsittelyn päätteeksi käsitellään ulkopinnat, mm koristelistat, ovenkahvat, peilikehykset ja kaikki muut näkyvät mahdolliset ongelma-alueet.

 

Hyödyt:

  • turvallisempi auto
  • pienemmät korjauskustannukset
  • pidempi käyttöikä
  • korkeampi jälleenmyyntiarvo
  • siistimpi auto


Tuodessasi ajoneuvosi meille KROWN käsittelyyn, koulutetut ammattilaisemme suorittavat korroosiosuojauksen. Käsittelyssä käytämme patentoitua KROWN T40 tuotetta. T40 on uuden sukupolven öljypohjainen, liuotinvapaa, itsestään korjautuva korroosiosuojakalvo (self-healing barrier) ja voiteluaine. Tuote on kehitetty vaativiin olosuhteisiin ja kestää raskasta kulutusta. KROWN T40 takaa poikkeuksellisen suojan ja voitelun autollesi.

KROWN suojaa koko ajoneuvosi. Korroosion ehkäisy ja pysäyttäminen alkaa ajoneuvon vaikeista alueista, piiloalueista, joihin perinteisillä menetelmillä on lähes mahdoton päästä.
KROWN keskittyy erityisesti juuri näihin ongelma-alueisiin. Koulutamme kaikki asiantuntijamme tunnistamaan ruosteelle alttiit kohdat, kuten ovien sisäpinnat, saumat sähkökytkennät, lokasuojat, runkopalkit, ja muut ruostesuojauksen kannalta vaikeina pidetyt osa-alueet. Lopuksi tehdään kattava suojaus koko alustalle.